Homepage / Celebrity Kapsels / Alice Dellal met geschoren zijkant

Alice Dellal met geschoren zijkant

De mooie model Alice Dellal is een van de eerste gezien met de “geschoren zijkant” Undercut kapsel. Ze was een van de eerste moeite, maar momenteel is het gedragen door vele vrouwen en beroemdheden. Hoewel geen geheime tip meer maar toch nog steeds zeer aangekondigde de uitsparing is. In het algemeen maakt het niet uit of het nu de casual look of de elegante draagt. De Undercut zijn zeer sociaal aanvaardbare kapsels dan je eigenlijk denkt. Het hoogtepunt van het kapsel is dat het uitmaakt hoe lang je eigenlijk dragen.

#1.

alice-dellal-haar-1

Of met kort of halflang haar gewoon moed nodig is om het dragen van dit kapsel te kunnen. Als je echt veel ambitie moet u de klassieke uitsparing waar alleen de ondervacht houdt de originele lengte en de zijdelingse delen van de RASP kort geschoren. Dat is wat kapsel is natuurlijk een Undercut.

#2.

alice-dellal-haar-2

Als je maar niet durven om deze flagrante verandering dan u kunt proberen eerste kapsel met een verschillende kort haar zoals bijvoorbeeld de geschoren zijkant. It’s what met voor elke gezichtsvorm Uw eigen gewoon Ontdek de favoriete kapsel.

#3.

alice-dellal-haar-3

#4.

alice-dellal-haar-4

#5.

alice-dellal-haar-5

#6.

alice-dellal-haar-6

#7.

Alice Dellal arrives at the Love Ball at the Roundhouse in Camden, north London.  Event Date: 23-02-2010

#8.

alice-dellal-haar-8

#9.

alice-dellal-haar-9

#10.

Alice Dellal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *