Homepage / Kleuren / Blond / Amber Heard

Amber Heard

De mooie actrice Amber Heard weet hoe ze eruit met hun uiterlijk en hun voor drukte kunnen verzorgen. Ze is ook altijd een eye-catcher bij de dames en hun fans voortdurend up-to-date en met hun haar. Ze verandert haar zoals en probeerde iets nieuw zo nu en dan. Ze heeft haar blonde haren aan een ombre look kleur kan worden.

#1.

amber-heard-haar-1

De mooie model ziet er niet alleen met de blonde gewoon zelfs vernietigend uit maar geluid met de nieuwe haarkleur gewoon briljant. Niet alleen houden wij de nieuwe twee kleuren die worden gemengd samen op haar, maar zij zelf ook. De ombre haar is een populaire en gewilde tendens voor enkele jaren, in recente tijden, het is een groot onderwerp van gesprek bij de kapper.

#2.

amber-heard-haar-2

De stylisten en expert weet precies welke twee haarkleuren aan elkaar passen. Het ombre haar aan het korte kapsel is barnsteen zeer goed gehoord en ze kunt combineren zeer goed zowel en weten hoe goed ze ziet er met deze look. U kunt proberen het eveneens, van blond tot de ombre-stijl. Veel plezier terwijl 🙂

#3.

amber-heard-haar-3

#4.

amber-heard-haar-4

#5.

amber-heard-haar-5

#6.

amber-heard-haar
Photo by Tony Barson/FilmMagic

#7.

amber-heard-haar-7

#8.

amber-heard-haar-8

#9.

amber-heard-haar-9

#10.

amber-heard-haar-10

#11.

amber-heard-haar-11

#12.

amber-heard-haar-12

#13.

amber-heard-haar-13

#14.

amber-heard-haar-14

#15.

amber-heard-haar-15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *