Homepage / Haarstijlen / Korte Kapsels / De mooiste Bob Kapsels met een pony

De mooiste Bob Kapsels met een pony

Haartips: pony of niet?

De pony is en blijft een absolute haar stijl trend. Als u wilt wijzigen van het type dan is de beste manier om te scheiden van het haar en geven een verschillende uitstraling met een pony, bijvoorbeeld.

#1.

bob-kapsel-pony-1

De wijziging is zichtbaar en nog niet te radicaal. De pony is gesneden uit de ondervacht uit, het kapsel is over het algemeen iets compacter. De pony verdwijnt uit de scene maar eens in een tijdje, maar altijd een van onze kapsels favorieten blijven.
Sterren Ontdek opnieuw de trend kapsels voor jezelf. Fijn haar kan bijvoorbeeld profiteren van de nieuwe pony, wanneer deze relatief ver terug ingesteld en daarom vrij dicht en volumineuze falls toekomen.

#2.

bob-kapsel-pony-2

Hebt u zeer krullend haar natuurlijk, wordt een pony niet aanbevolen voor u. De stylisten weten natuurlijk dat pony in principe iedere vrouw kan dragen kapsels, het is echter in ons achterhoofd houden dat niet elke pony aan elke gezichtsvorm past. Afgezien van de gezichtsvorm past de structuur van uw haar te doen alsof wat voor soort “Bob Kapsel met Pony ” u. Misschien is ook uw favoriete kapsel.

#3.

bob-kapsel-pony-7

#4.

bob-kapsel-pony-4

#5.

bob-kapsel-pony-5

#6.

bob-kapsel-pony-6

#7.

bob-kapsel-pony-3

#8.

bob-kapsel-pony-8

#9.

bob-kapsel-pony-9

#10.

bob-kapsel-pony-10

#11.

bob-kapsel-pony-11

#12.

bob-kapsel-pony-12

#13.

bob-kapsel-pony-13

#14.

bob-kapsel-pony-14

#15.

bob-kapsel-pony-15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *