Homepage / Haarstijlen / Korte Kapsels / Bruidskapsels voor kort haar : Bob kapsel

Bruidskapsels voor kort haar : Bob kapsel

De klassieke Bob is meestal aan de kin-lijn. Met deze lengte, kunnen zeer mooie Bruidssuite kapsels toveren. Het is romantisch met mooie krullen of zachte golven. Vele kleine krullen draaibaar met een krultang. Heel schattig, grote bloemen of een leuke hoofdband effect in dergelijke een kapsel. De Bob die liever glad is, kan föhnen het haar met een ronde borstel binnen. Petite haar regelingen past heel goed met de soepele look.

#1.

bruidskapsels-kort-haar-1

Afzonderlijke onderdelen van het haar van de zijkanten kunnen worden gegroepeerd in de achterkant van het hoofd en voeg een speelse touch aan de bruids haarstijl. Heel schattig Bob kapsel ziet eruit als wanneer de Bob in de stijl van de jaren twintig wordt gesleuteld.

#2.

bruidskapsels-kort-haar-2

Een korte Bob met lichte golven ziet er chique en past zeer goed met eenvoudige bruids toga’s. inderdaad, het is mogelijk om te dragen een updo met een kin-lange Bob. Om dit te doen, de haren op de bovenkant van het hoofd aan de enkel en de pagina’s terug te zetten.
Haren zijn ook backcombed en extra volume met een haar kussen kunt krijgen. 15 elegante bob bruids stijlen die we hebben uitgekozen voor je voor de inspiratie.

#3.

bruidskapsels-kort-haar-3

#4.

bruidskapsels-kort-haar-4

#5.

bruidskapsels-kort-haar-5

#6.

bruidskapsels-kort-haar-6

#7.

bruidskapsels-kort-haar-7

#8.

bruidskapsels-kort-haar-8

#9.

bruidskapsels-kort-haar-9

#10.

bruidskapsels-kort-haar-10

#11.

bruidskapsels-kort-haar-11

#12.

bruidskapsels-kort-haar-12

#13.

bruidskapsels-kort-haar-13

#14.

bruidskapsels-kort-haar-14

#15.

bruidskapsels-kort-haar-15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *