Homepage / Haarstijlen / Vlechten / Pretty Gevlochten bruidskapsels

Pretty Gevlochten bruidskapsels

Als een kind droeg velen van ons eenvoudige, vlechten. Wij willen vandaag, als volwassenen, noch mooie gevlochten kapsels zoals zij deden.
De boer vlecht, ook Franse vlecht wordt genoemd en wordt gekenmerkt door het feit dat een van de elegante klassiekers onder de gevlochten kapsels dat hij strikt geweven op de achterkant van het hoofd naar beneden.

#1.

bruidskapsels-vlechten-1

Maïs rijen zijn een koele gevlochten variant uit de hip hop scene, waarin met elkaar verweven kleine vlechten strikt door de benadering van het hoofd langs zijn. Losjes gestyled vlechten kapsels echter zijn vaak gecombineerd hippie look romantische één.

#2.

bruidskapsels-vlechten-2

De visgraat vlecht is een variatie op de klassieke weeftechniek, waar dunne strengen van een vlecht gebonden gecentreerd boven de andere nader te bepalen, een patroon, die, zoals de naam al doet vermoeden, ziet als visgraat eruit maken. Gevlochten kapsels bestaan niet alleen uit losse hangende kabels, maar kunnen ook als elegant of speels kransen of broodje op het hoofd zijn vastgesteld. Wat denk je?

#3.

bruidskapsels-vlechten-3

#4.

bruidskapsels-vlechten-4

#5.

bruidskapsels-vlechten-5

#6.

bruidskapsels-vlechten-6

#7.

bruidskapsels-vlechten-7

#8.

bruidskapsels-vlechten-8

#9.

bruidskapsels-vlechten-9

#10.

bruidskapsels-vlechten-10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *