Cassie

Het mooie model is met hun haar kapsels altijd naar de nieuwste versie. Het is in dit geval niets maar saai, ze probeerde iets nieuw opnieuw, en het past bij haar echt goede vrienden. De actrice heeft gebroken met haar undercut maar ieders aandacht. Maar niet alleen voor Cassie, maar ook voor de sterren deze veelzijdigheid maakt populair de uitsparing. In de afgelopen maanden afweek van steeds meer celebs van het ene deel van hun haar en onderscheiden met de factor van de ultieme trend voor hun kapsel.

#1.

Cassie-kapsel-1

Als je ook je afvraagt of het vrienden zou zijn? Dan hebben we een paar tips. De uitsparing is zoiets als de extreme twist op de klassieke leger haren knippen met kale zijkanten en achterkant van het hoofd en de iets langere haren op de bovenkant van het hoofd. Op zijn best, de undercut ziet er zo in tegenstelling tot vrouwelijke, zachtere gesneden gelaatstrekken en lang haar.

#2.

Cassie-kapsel-2

Als u wilt overstappen van een lange manen naar de undercut dan je nooit erg verkeerd. Hij is momenteel in de trend en u kunt de stijl van het super makkelijk. Zoek vrienden net een kapsel door de Fotogalerij van en naar uw kapper dus. U zult niet teleurgesteld met beveiliging.

#3.

Cassie-kapsel-3

#4.

Cassie-kapsel-4

#5.

Cassie-kapsel-5

#6.

Cassie-kapsel-6

#7.

Cassie-kapsel-7

#8.

Cassie-kapsel-8

#9.

Cassie-kapsel-9

#10.

Cassie-kapsel-10

#11.

Cassie-kapsel-11

#12.

Cassie-kapsel-12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *