Homepage / Celebrity Kapsels / Charlize Theron

Charlize Theron

De prachtige actrice Charlize Theron, gezien met haar mooie lange blonde glanzend haar. Ze is altijd trouw aan de huidige trend. Geen kwestie wat en hoe ze draagt het deugt zodra u.
Ze is dus mooie ogen, je kunnen het. Charlize Theron had zelf maar voor hun lange mooie haren gescheiden en laat het haar in een Pixie cut converteren.

#1.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24:  Actress Charlize Theron arrives at the Oscars at Hollywood & Highland Center on February 24, 2013 in Hollywood, California.  (Photo by Michael Buckner/Getty Images)

De Pixie cut middelen: Elf. U hebt dit maar niet inschrijving te worden als een Elf te dragen dit kapsel. Toen Charlize het klopt, maar veel vrouwen kunnen dragen met trots de Kort kapsel.
Vele sterren hebben dit erkend en dragen de kapsel trend met vol liefde. Er zijn verschillende soorten een Pixie kapsel knippen.

#2.

charlize-theron-kapsel-1

De haren op de zijkanten en achterkant van de nek worden kort gehouden vaak slechts twee, drie centimeter, de ondervacht kan maximaal tien centimeter lang en is afgestemd op een driehoek, zodat het kan worden gedragen op verzoek als een pony.

#3.

charlize-theron-kapsel-2

#4.

charlize-theron-kapsel-3

#5.

charlize-theron-kapsel-4

#6.

Charlize Theron kapsel
Photo by Jason Merritt/Getty Images for GLAAD

#7.

charlize-theron-kapsel-6

#8.

charlize theron kapsel

#9.

charlize-theron-kapsel-8

#10.

charlize-theron-kapsel-9

#11.

charlize-theron-kapsel-10

#12.

charlize-theron-kapsel-11
Photo by Michael Buckner/Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *