Coco Rocha

Mooie supermodel Coco Rocha bekend voornamelijk met haar lange haren die zijn roodachtig bruin. Echter de Nice besloten te scheiden van haar lange manen. In de reclame hun haren vertegenwoordigd waren tijden wanneer lokken rode glamour, zelfs stijl in een slanke look, maar de lengte toebehoorde aan haar.

#1.

Coco Rocha kapsels
Photo by George Pimentel/WireImage

 

De Haarstylist door Coco Rocha had hun haren op meest extreme manier knippen. “The first cut is de meest intense,” Coco Rocha heeft gereageerd op de actie bij de kapper, waaruit ze voortdurend nieuwe geboekte magazine in het kader van de samenwerking met de “allure beelden”.

#2.

Coco-Rocha-kapsel-9

Elke stap werd gehouden de paardenstaart afgesneden na de sectie van het haar, evenals uw grappig, maar ook angstige gezichtsuitdrukkingen. De Kort kapsel is een Pixie cut, kunt u het variëren als men zou, wild en Verfomfaaid, met grote, of met een scheiding van de kant willen, of gewoon glad laid back. De interface is geschikt voor alle variaties. De prachtige Coco draagt hun Kort kapsel volgens uw humeur en het is zeer belangrijk aan welke gebeurtenis ze gaat.

#3.

Coco-Rocha-kapsel-8

#4.

Coco-Rocha-kapsel-7

#5.

Coco-Rocha-kapsel-6

#6.

Coco-Rocha-kapsel-5

#7.

Coco-Rocha-kapsel-4

#8.

Coco-Rocha-kapsel-3

#9.

Coco-Rocha-kapsel-2

#10.

Coco-Rocha-kapsel-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *