Homepage / Kleuren / Blond / Elizabeth Debicki

Elizabeth Debicki

De Australische actrice Elizabeth Debicki is echt een pure schoonheid, ze is jong, sexy en elegant tegelijk. De 25-jarige is zeer creatief met betrekking tot hun haren, probeerden ze veel nieuwe dingen uit. Updokapsels, mooie grote water golven of met glamoureuze vintage look.

#1.
Elizabeth-Debicki-kapsel-2

 

Elizabeth kunnen alles prima. U gooien als in shell en is uitgegroeid tot aan het einde van deze spar is ook zeer de moeite waard zoals u ook kan zien.
Elizabeth gelukkig dragen updokapsels; Deze kapsels zijn altijd stijlvol en klassiek. U kunt het haar backcomb dragen ongedaan haaraccessoires zoals broches, Hairband, haar banden of zelfs bloemen lenen een speciaal tintje van de updo.

#2.

Elizabeth-Debicki-kapsel-3

Elizabeth Debicki weet precies welke gebeurtenis wat moet gedragen worden, of is het de rode Campet of in haar films, ze ziet er gewoon warm.
In haar film ‘The Great Gatsby”met Leonardo di Caprio veroverde de bioscoop, aangezien het Hollywood Strip beschouwd de 20s opnieuw chique werd uitgezonden. Die zou het niet zelfs het jaar 1920 reizen terug in, de vrouwen waren van de stijl en de kapsels van haar gewoon een andere klasse.
Wat wil je van Elizabeth, vinden wij ze geweldig!

#3.

Elizabeth-Debicki-kapsel-4

#4.

Elizabeth-Debicki-kapsel-5

#5.

Elizabeth-Debicki-kapsel-6

#6.

Elizabeth-Debicki-kapsel-7

#7.

Elizabeth-Debicki-kapsel-8

#8.

Elizabeth-Debicki-kapsel-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *