Homepage / Haarstijlen / Korte Kapsels / Bang Kapsels | Fringe kapsels | Rommelige pony

Bang Kapsels | Fringe kapsels | Rommelige pony

Kort haar kan worden schijnbaar oneindig variabel stijl is, zijn makkelijk te verzorgen en zijn regelmatige kapper bezoek gemakkelijk met kleine veranderingen in de huidige stemming of de tijd van het jaar om te passen. Het is niet verwonderlijk dat ook sterren zoals toegang tot schaar en afscheid van de lange manen.

#1.

fringe-kapsel-9

De fringe kort kapsel is helemaal cool en stijlvol ook. U kunt het slimme maar ook casual dragen. Bijvoorbeeld kan de lange Bob met fringes worden uitgevoerd ook hetzijopeenanderemanierafgerondebedragenpubliceren.
U kunt gewoon het knippen van het haar, bijvoorbeeld, en dan combineren met een fringy pony. Of eventueel een lange Bob kan modieus of willen dragen het ook als de sterren “Ashley Olson” bijvoorbeeld sommige fringy.

#2.

fringe-kapsel-8

U kunt verschillende kapsel variaties. Vooral in de kortste van de pony in het midden van het hoofd. De gefranjerde Kort kapsel is niet voor de timide. U kunt ook gemakkelijk kam het haar terug naar het blootstellen van de oren. Kijk ook op de foto’s van meisjes, voor u, er is met veiligheid.

#3.

fringe-kapsel-7

#4.

fringe-kapsel-6

#5.

fringe-kapsel-5

#6.

fringe-kapsel-4

#7.

fringe-kapsel-3

#8.

fringe-kapsel-2

#9.

fringe-kapsel-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *