Homepage / Celebrity Kapsels / Korte Kapsels 2016 : Pixie Cut

Korte Kapsels 2016 : Pixie Cut

Wat Pixie cut kapsels zijn dat alle favoriete? Een Pixie kapsel knippen is een vrouw voor verleend en zelfbeheersing, het is moderne en sexy tegelijk. Het is vandaag een van de meest populaire korte kapsels van de sterren en de fans.

#1.

kapsel-pixie-1

Er zijn veel dames die los staan van de lange manen en om te beslissen te snijden een pixie, dit is een enorme verandering. Maar het is de moeite waard 100%, het is altijd een eye-catcher met deze kort kapsel. Het kapsel is geschikt voor elk gezicht, het is de trend dit jaar. Op dit moment dragen de meeste vrouwen deze look. Niet alleen mannen kunnen dragen een kort kapsel hoe wij bewijzen keer op keer dat kunt u de stijl van de hip kort kapsel verschillende, stout of te wazig.

#2.

kapsel-pixie-2

Om dit te doen kunt u zelfs een pony optimaliseren. Bijvoorbeeld verbergt een hoog voorhoofd een lange pony. Of een kortere pony visueel strekt zich uit het gezicht. Vooral naughty heeft een extreem korte pony.

#3.

kapsel-pixie-3

We gaven je een paar Pixie cut modellen, hier kunt u zien die volledig stroken met de trend en welke kapsels zijn de voorkeur van de sterren. Misschien is er dat een Pixie kapsel knippen voor u met???

#4.

kapsel-pixie-4

#5.

kapsel-pixie-5

#6.

kapsel-pixie-6

#7.

kapsel-pixie-7

#8.

kapsel-pixie-8

#9.

kapsel-pixie-9

#10.

kapsel-pixie-10

#11.

kapsel-pixie-11

#12.

kapsel-pixie-12

#13.

kapsel-pixie-13

#14.

kapsel-pixie-14

#15.

kapsel-pixie-15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *