Homepage / Haarstijlen / Korte Kapsels / De beste kapsels voor jouw rond gezicht

De beste kapsels voor jouw rond gezicht

Men is altijd op zoek na het juiste kapsel, u weet maar houd niet? Welke kapsels en haarstijlen voor de perfecte ronde gezicht leent zich laten we u zien dat. Volume aan de bovenkant van het hoofd maakt het gezicht kijken slanker, dus bij de haarlijn nette backcombed kunnen. Als u niets opgeeft bij de smalle werk zou je ronde gezicht met de juiste kapsel dan een halflang haar heel goed.

Welk kapsel past bij jouw vorm gezicht?

#1.

kapsel-rond-gezicht-1

Als u een schuine losse pony die het afleidt van de ronde gezichtsvorm. Typische kenmerken voor de shape van een rond gezicht is ronde volledige brede wangen, een ronde haarlijn en een ronde kin gebied.
Als u verbergen het ronde gezicht willen zou, kost het niet veel. Het haar moet altijd schouder lengte. De juiste Kort kapsel dus voldoende. De lichtjes gefranjerde Bob met een zijde afscheid, ideaal voor ronde gezichtsvorm.

#2.

kapsel-rond-gezicht-2

Niet alleen de lengte van het haar is om te kiezen, maar ook een goede selectie van kapsel is ongelooflijk belangrijk voor ronde gezichten. Vermijd scherpe en rechte bezuinigingen. Ook in haar styling, kunt u verbergen het ronde gezicht, dus slijtage, je moet gewoon open en losse haren. Wij hebben 10 kapsels voor u geselecteerd.

#3.

kapsel-rond-gezicht-3

#4.

kapsel-rond-gezicht-4

#5.

kapsel-rond-gezicht-5

#6.

kapsel-rond-gezicht-6

#7.

kapsel-rond-gezicht-7

#8.

kapsel-rond-gezicht-8

#9.

kapsel-rond-gezicht-9

#10.

kapsel-rond-gezicht-10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *