Homepage / Kleuren / Rood / Een echte eyecatcher : Rood blond haar

Een echte eyecatcher : Rood blond haar

Als je rood blond haar hebt fungeert het onmiddellijk als een sexy en wild. De haarkleur is zeer waardevol op zijn eigen manier. Sommige vrouwen hebben vanaf de geboorte, maar de anderen lezen de kleur in de haarkleurmiddelen en te helpen een beetje. De kwaliteit van haar is erg belangrijk, je moet veel zorg, maar ook de vitaminen.
Om het haar niet zo hard als sommigen mogen denken, een kleine Spa een beetje door een masker 1 – 2 keer per week. Natuurlijk, is de juiste shampoo voor haarkleur heel belangrijk.

#1.

kapsels-rood-blond-1

Zorg ervoor dat u een shampoo op het haar, er zijn speciale producten voor fijn, vette, droge, schilferige en zelfs gepermanent en kleur-behandeld haar. Normaal, gezond haar moet alleen een milde shampoo met een neutrale pH-waarde.
De tijden zoals rood gekleurd haar waren soms een beetje benauwd zijn natuurlijk meer dan en Sneeuwwitje gisteren. De nieuwe Strawberry blonde is de trend kapsel voor alle rode tint, die kan beslissen is een van de creatieve kleurovergangen. Hebt u een super cool “kort kapsel” naar de aardbei blonde Toon, dan is men op weg naar de catcher.

#2.

kapsels-rood-blond-2

#3.

kapsels-rood-blond-3

#4.

kapsels-rood-blond-4

#5.

kapsels-rood-blond-5

#6.

kapsels-rood-blond-6

#7.

kapsels-rood-blond-7

#8.

kapsels-rood-blond-8

#9.

kapsels-rood-blond-9

#10.

kapsels-rood-blond-10

#11.

kapsels-rood-blond-11

#12.

kapsels-rood-blond-12

#13.

kapsels-rood-blond-13

#14.

kapsels-rood-blond-14

#15.

kapsels-rood-blond-15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *