Homepage / Haarstijlen / Lange Kapsels / Kapsels voor vierkante gezichten

Kapsels voor vierkante gezichten

Een vierkant gezicht moet een kapsel met veel zachte lijnen of een gedeelte van de rechte lijn. De lengte speelt een grote rol u moet vermijden  kapsels of kijkt met harde hoeken. Bijvoorbeeld een duidelijke gebieden rond het gezicht. U moet de horizontale en verticale lijnen tot een minimum te beperken.

#1.

kapsels-vierkant-gezicht-1

U kunt vertrekken met de mooiste kapsels voor vierkante gezichten zeer stijlvolle manier vrouwelijk en zacht hebben de kenmerkende gelaatstrekken. Kapsels voor vierkante gezichten moet eerst en vooral zachte vaste functies.
Deze opvallende contouren behoren tot de hedendaagse ideaal van schoonheid. Volume is de worden-all en zaligmakend in kapsels voor vierkante gezichten. Volume afleidt van de vorm van het gezicht en vestigt de aandacht op zich. De pony is zeer hoekig gezicht variabele die hij heel goed past aan het beste van de schuine Variant.

#2.

kapsels-vierkant-gezicht-2

De schuine pony compenseert hoekige gelaatstrekken beter dan de rechte uitvoering. De sterren weten de stylisten: Dressups waar fringe verfraaien van het gezicht perfecte kapsels voor vierkante gezichten, zijn omdat zij de harde contouren zachtjes spelen. Wij hebben u geselecteerde blikken slechts eenmaal in 10 haarstijlen.

#3.

kapsels-vierkant-gezicht-3

#4.

kapsels-vierkant-gezicht-4

#5.

kapsels-vierkant-gezicht-5

#6.

Photo by Kevin Winter/Getty Images

#7.

kapsels-vierkant-gezicht-7

#8.

kapsels-vierkant-gezicht-8

#9.

kapsels-vierkant-gezicht-9

#10.

kapsels-vierkant-gezicht-10

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *