Homepage / Haarstijlen / Korte Kapsels / 15 korte kapsels voor de zomer 2016

15 korte kapsels voor de zomer 2016

Meeste Bob-kapsels werden gedragen in het jaar 2015, het kapsel is ideaal met medium-lengte haar. Hier ziet u de beroemdheden die frequente allemaal met dit kapsel. De nieuwe “Kort kapsel” is uitgegroeid tot een absolute trend, de meeste sterren kunnen niet meer zonder. Het stijlvolle en snijden dit najaar, het wordt gedragen als gevolg van de kleding en het seizoen. Net als de pixie zijn cut of andere korte kapsels de trend dit jaar. Blond op hazelnoot bruin tot koper het kleurenpalet is gevarieerd door donker. Het is vrij zeker maar dat de korte haarbesnoeiingen hebben de voorkeur en de langere haren zijn niet meer wat het ooit was. De kapsels zijn versierd in de herfst met verschillende herfst accessoires…

#1.

korte-kapsels-1

Diepe kroon en Bob-kapsels gaan voorkeur haar kapsels in de top dit seizoen. Die was nog steeds niet moedig om uiterlijk, te wijzigen, heeft nog steeds te denken over de mogelijkheid van een kort kapsel.
Elegante, vrouwelijke, op hetzelfde moment zeer dagelijks gebruik dat kan worden beschreven de trendy kapsels voor zomer. De “korte kapsels” trendy in het afgelopen jaar is nog steeds actueel.

#2.

korte-kapsels-2

#3.

korte-kapsels-3

#4.

korte-kapsels-4

#5.

korte-kapsels-5

#6.

korte-kapsels-6

#7.

korte-kapsels-7

#8.

korte-kapsels-8

#9.

korte-kapsels-9

#10.

korte-kapsels-10

#11.

korte-kapsels-11

#12.

korte-kapsels-12

#13.

korte-kapsels-13

#14.

korte-kapsels-14

#15.

korte-kapsels-15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *