Homepage / Haarstijlen / Korte Kapsels / 15 Korte stekelige kapsels

15 Korte stekelige kapsels

De stekelige kapsel is een van de lichtste en meest comfortabele kapsels die bestaan, u hoeft te doen in deze kort kapsel. De styling is helemaal eenvoudig haarverzorging maar ook. Veel vrouwen weten te komen via de stekelige kapsel bezuinigingen sexy en het verleidt maar bijna te schilderen over de uiteinden van het haar.

#1.

korte-stekelige-kapsels-1

Vooral als dit met een beetje gel werd bevestigd. De styling van de stekelige kapsel moet een perfecte lengte, elke kapper moet wit als deze lengte. Dit betekent ook dat regelmatig moet worden bijgesneden.
Niet alleen een goede snit is echter verantwoordelijk voor een geweldige uitstraling, maar ook de producten van de zorg voor haar. Wax verschillende styling haargel, haarspray veroorzaakt een ander uiterlijk. Kijk voor de juiste stekelige kapsel wax en de nog relatief nieuw haar lijm is gebleken dat de beste oplossing.

#2.

korte-stekelige-kapsels-2

Dus, het kapsel blijft gegarandeerd gedurende de dag. Haarspray, echter geeft alleen meer grip, en best in combinatie met andere styling producten moeten worden gebruikt. Alleen toegepast is op zijn best ontoereikend om te beschrijven het effect. Check de foto’s die we hebben geüpload voor u.

#3.

korte-stekelige-kapsels-3

#4.

korte-stekelige-kapsels-4

#5.

korte-stekelige-kapsels-5

#6.

korte-stekelige-kapsels-7

#7.

korte-stekelige-kapsels-8

#8.

korte-stekelige-kapsels-9

#9.

korte-stekelige-kapsels-10

#10.

korte-stekelige-kapsels-11

#11.

korte-stekelige-kapsels-12

#12.

korte-stekelige-kapsels-13

#13.

korte-stekelige-kapsels-14

#14.

korte-stekelige-kapsels-15

#15.

korte-stekelige-kapsels-6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *