Homepage / Haarstijlen / Korte Kapsels / Korte Kapsels 2016 : Geschoren zijkant!

Korte Kapsels 2016 : Geschoren zijkant!

De opgeschoren kapsel is een zeer extravagante kapsel. Dit kapsel was al erg populair in de jaren 80, en met name in de gotische, vele supporters droeg de uitsparing gebied. De undercut moet echter niet worden verward met de Iroquois cut.

#1.

opgeschoren-kapsel-dames-1

Vooral met lange haren, is de undercut geaccentueerd. Maar de uitsparing is echt alleen voor de mensen met veel vertrouwen, want het is een echt opvallende kapsel. Als u weten hoe dit wilt te doen: dan de oren in rechte lijnen moeten worden geschoren rond zijn hoofd rond het haar.
Het korte kapsel is meestal in ongeveer één centimeter gesneden. De undercut kapsel is een grote hit dit jaar, veel sterren hebben kunnen worden gesneden in de Kort kapsel. U allemaal op het vliegen en willen steeds weer een nieuwe wijziging aanbrengt.

#2.

opgeschoren-kapsel-dames-2

Maar niet alleen de sterren zijn op de kapsel trend, maar ook de meeste vrouwen over de hele wereld nastreven van de Kort kapsel en wil te laten uitzien als hun idolen. Wij vinden het haar knippen dat is helemaal hot, wat zeg je? Warm of niet?

#3.

opgeschoren-kapsel-dames-3

#4.

opgeschoren-kapsel-dames-4

#5.

opgeschoren-kapsel-dames-5

#6.

opgeschoren-kapsel-dames-6

#7.

opgeschoren-kapsel-dames-7

#8.

opgeschoren-kapsel-dames-8

#9.

opgeschoren-kapsel-dames-9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *