Homepage / Haarstijlen / Korte Kapsels / Kort Haartrends : Punk Kapsels

Kort Haartrends : Punk Kapsels

Punk kapsels zijn schrille kleurrijke, brutale, eigenzinnige en zeer opvallend. In de jaren 70 en 80 behoorde een opstandige innerlijke houding ten opzichte van de bestaande sociale normen tot hen. Modellen waren bekende bands als de sex pistols, Nina Hagen en de artsen vandaag. Ondertussen dragen veel trend-bewuste jonge punk kapsels omdat kleurrijke punk kapsels zijn ook hip geworden.

#1.

punk-kapsell-1

Op hetzelfde moment, is onze samenleving geworden veel liberaler. Punk kapsels zijn nauw verbonden met de hedendaagse muziekcultuur.
De klassieke punk kapsel zoals de Mohawk of Hedgehog cut omvatten felle kleuren zoals diep rood, groen, blauw of geel. De kapsels zijn zeer open en moeten worden gekoppeld aan zeer veel haarlak in het formulier.
De extreme haarkleuren vereisen het gebruik van waterstofperoxide.

#2.

punk-kapsell-2

Punk kapsels zijn een flitsend kapsel dat alleen met een heleboel haarspray houdt en rolmodellen zijn extreem helder haren kleuren verschillende rockbands. Zeker gezien hoe niet dat punk kapsels gezien op de rode loper, het is echter momenteel net omgekeerd. We hebben enkele korte kapsels uit voor u gekeken, een kijkje nemen is heel misschien iets voor jou.

#3.

punk-kapsell-3

#4.

punk-kapsell-4

#5.

punk-kapsell-5

#6.

punk-kapsell-6

#7.

punk-kapsell-7

#8.

punk-kapsell-8

#9.

punk-kapsell-9

#10.

punk-kapsell-10

#11.

punk-kapsell-11

#12.

punk-kapsell-12

#13.

punk-kapsell-13

#14.

punk-kapsell-14

#15.

punk-kapsell-15

#16.

punk-kapsell-16

#17.

punk-kapsell-17

#18.

punk-kapsell-18

#19.

punk-kapsell-19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *